Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Avocat consultanta juridica SRL si PFA
1000 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Beneficiati de raspunsuri juridice rapide, detaliate si documentate legislativ la intrebarile cu care va confruntati in activitatea comerciala curenta, din confortul sediului societatii dvs sau din orice alt loc va situati. Consultanta juridica este oferita de un avocat specializat din cadrul societatii noastre, online, video sau prin telefon.

Cele mai frecvente intrebari din partea societatilor comerciale care apeleaza la serviciile noastre sunt in domeniul administrativ-fiscal, al dreptului penal al afacerilor (infractiuni economice), al dreptului muncii, al dreptului comercial si contractual, al achizitiilor, si al insolventei.

Pachetul include 10 ore de consultanta juridica si redactarea a 3 documente juridice necesare in activitatea curenta a societatii (contracte comerciale/notificari/adrese) si are o valabilitate de 30 de zile de la data contractarii. In cadrul unei ore de consultanta juridica avem in vedere atat timpul necesar discutiei cu clientul, audio/video sau prin email, cat si timpul necesar pentru documentare in vederea formularii unui raspuns la solicitare.

Onorariul include TVA si este deductibil fiscal.
Din Gura in Gura